Lähes sadan kappaleen erä teloja valmistui Anpap Oy:lle mittatilauksena

Anpap Oy on Airlaid-teknologian, kuivausprosessien sekä prosessi-ilmahallinnan edelläkävijä kansainvälisillä markkinoilla. Tuoreimmassa yhteistyöprojektissamme valmistimme lähes sadan kappaleen erän teloja erittäin vaativiin prosessiolosuhteisiin. Myös tässä projektissa osallistuimme tiiviisti telojen suunnitteluun yhdessä Anpapin kanssa, saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Telat toimitetaan kuluvan kvartaalin aikana lasikuitukankaan valmistuksessa käytettävään läpivirtauskuivaimeen, joka tulee sijaitsemaan Madisonvillen kaupungissa, Yhdysvaltojen Kentuckyssä.

Koneistus Pollarin ja Anpap Oy:n yhteistyö on jatkunut jo vuosia ja Anpap Oy:lle on toimitettu yhteensä satoja teloja erilaisiin käyttökohteisiin, sekä muita osia ja laitteita.

Läpivirtauskuivaimen tehtävä

Läpivirtauskuivain on prosessilaite, jolla kuuman ilman avulla kuivatetaan tässä tapauksessa lasikuiturataa. Ilma puhalletaan radan läpi, jolloin kosteus poistuu ja sideaineet sekä kuidut saadaan sitoutumaan keskenään, jolloin rata saavuttaa lujuutensa. Erinomainen poikittainen lämpötilaprofiili ja lämpötilan hallinta pitävät huolen siitä, että prosessissa käsiteltävä tuote kuivuu tasaisesti ja tuotteen ominaisuudet ovat yhdenmukaiset.

Telat läpivirtauskuivaimessa

Yksi läpivirtauskuivaimen kriittisistä komponenteista ovat telat. Kyseisessä kokonaisuudessa teloja on yhteensä lähes sata ja laadun sekä pitkän käyttöiän takaamiseksi telat ovat korkealaatuisia ja asiakkaan tarpeisiin tarkasti suunniteltuja. Telojen valmistuksessa on hyödynnetty Koneistus Pollarin muun muassa 8 metrin kärkivälin omaavaa sorvia.

Hoidamme telavalmistuksen suunnittelusta valmiisiin kokonaisuuksiin.
Scroll to Top