Metalliteollisuuden moniosaajat

Palveluksessasi jo vuodesta 2004

Seppä syntyessään

Maatilan poika Tommi oppi jo lapsuudessaan tekemään töitä tunnollisesti ja tinkimättä – siinä oli hyvä pohja menestymiseen metallialalla. Vuonna 2002 lapsuuden haaveesta tuli totta, kun Koneistus Pollari Oy aloitti toimintansa. Tästä asti olemme tarjonneet laadukkaat metalliteollisuuden koneistuspalvelut Pirkanmaalla.

20 vuodessa yrityksestä on kasvanut kokenut tiimi, jolla on kotipaikkansa Tampereen Hervannan lisäksi toimipiste Lempäälässä. Toimitamme koneistuspalvelut aina suunnittelusta pintakäsittelyyn ja tarvittaessa paikan päällä asennukseen. Henkilökuntamme rautaisen kokemuksen avulla voimme olla mukana myös suunnittelussa ja tarjota valmiit ratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Laatu on lupauksemme. Asiakkaan täytyy voida luottaa tilaamiinsa tuotteisiin, ja meidän ammattitaitomme avulla se on mahdollista. Jykevä konekantamme takaa sen, että pystymme valmistamaan haastavimmatkin osat asiakkaidemme tarpeisiin. Myös ne monimutkaiset ja pitkälle viimeistellyt.

Täsmällisyys ja toimintavarmuus ovat Koneistus Pollarille avainasioita. Meillä on laaja materiaalivarasto ja luotettavat toimittajat, joiden ansiosta hoituvat myös pikaiset erikoistilaukset. Käytössämme on tuotannonohjausjärjestelmä, jotta voimme pitää kiinni asiakkaidemme korkeista laatu- ja aikatauluvaatimuksista.

Rakenneteräksien lisäksi meillä on vankka kokemus ruostumattomien, haponkestävien, kulutuskestävien ja karkaistavien terästen koneistuksesta. Teemme koneistukset myös ei-ferriittisille aineille, kuten alumiini, pronssi ja muovit. Valmistamme tuotteita sarjoina, yksittäiskappaleina tai suurempina osakokonaisuuksina.

Ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat jokaisen työvaiheen varmistaen työmme laadun.
Scroll to Top