Koneistuspalvelut joka lähtöön

Aina ammattitaidolla

Sorvaus

Konekantamme soveltuu erityisesti keskiraskaiden laippamaisten kappaleiden sekä akselien sorvaukseen. Uritukset voimme tehdä suoraan yhdellä kiinnityksessä monitoimisorvilla. Tukevat koneet antavat erityistä hyötyä kulutuskestävien terästen kaltaisten vaikeiden aineiden työstöön. Järeillä liukujohteisilla koneilla myös vaikeat koneistusolosuhteet, kuten hakkaava työstö, ovat paremmin hallittavissa. Konekantaamme kuuluu myös pienempiä CNC-sorveja, joilla pienemmätkin kappaleet valmistuvat kustannustehokkaasti.

Koneistus Pollarin konekannasta löytyvät sorvit erilaisten kappaleiden ja osien työstöön.
Konekannallamme onnistuu monimutkaistenkin kappaleiden jyrsintä.

Jyrsintä

Etulinjamme jyrsinnässä ovat kaksi vaakakaraista indeksoivalla pöydällä varustettua koneistuskeskusta. Monipuolinen paletti- ja kiinnitinvalikoimamme auttaa monimutkaisten kappaleiden toimitusaikojen tehostamisessa. Suurien työkalumakasiinien ja monipuolisen työkaluvaraston avulla voimme vastata kiireelliseen palvelutarpeeseen, kun tarvittavat työkalut ovat helposti saatavilla.

Hitsaus

Hitsaus ei ole päätoimialamme, mutta henkilökunnallamme on vankka kokemus kaikista metallialan töistä hitsaus mukaan lukien. Tarvittaessa teemme toimituksen vaatimat hitsaustyöt, jotta kokonaistoimitusaika pysyisi mahdollisimman lyhyenä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä naapurihallin hitsausalan yrityksen kanssa, jossa myös suuremmat hitsausprojektit onnistuvat.

Osaava henkilökuntamme tekee tarvittaessa myös toimituksen vaatimat hitsaustyöt.
Henkilökuntamme hoitaa myös koneiden kokoonpanotyöt.

Kokoonpano

Vaativissa projekteissa toimitusajan minimoiminen vaatii kokoonpanon suorittamista saumattomasti osavalmistuksen yhteydessä. Henkilökunnallamme on huipputason osaaminen prosessiteollisuuden asennustöistä ja vaativista kokoonpanoista. Toimitamme kustannustehokkaasti myös pienemmät kokoonpanotyöt, kuten laakeroinnit.

Telavalmistus

Valmistamme teloja huipputason osaamisella ja vuosien kokemuksella Lempäälän Sääksjärvellä. Tehtaaltamme löytyy sorvit aina 8 metriin asti ja tasapainottajat 11 metriin asti. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu kaikki suunnittelutöistä valmiiksi toteutettuihin kokonaisuuksiin saakka, rautaisten ammattilaisten voimin. Suunnittelussa hyödynnämme SolidWorksia. Kauttamme myös telat ja pyörät valmiiksi kumi- tai polyuretaanipinnoitettuna eri käyttötarkoituksia varten. Pinnoitukset teemme yhteistyössä luottokumppanimme Ravelast Oy:n kanssa.

Hoidamme telavalmistuksen suunnittelusta valmiisiin kokonaisuuksiin.
Ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat jokaisen työvaiheen varmistaen työmme laadun.

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapidon korjaustyöt vaivattomasti ja nopeasti. Tarjoamme myös laajat palvelut telakunnossapitotöihin, joihin sisältyvät mm. korjausten tai toimenpiteiden suunnittelu, laakerointi sekä tasapainotus. Teollisella kunnossapidolla tähdätään aina tuotannon jatkuvaan tehokkuuteen sekä turvallisuuteen, jotta lopputulos olisi halutulla tasolla. Teemme myös suunnittelu- ja konsultointipalveluita teollisuuden tarpeisiin.

Suunnittelu ja tasapainotus

Kaiken ei tarvitse olla huippuunsa hiottua siinä vaiheessa, kun otat yhteyttä. Pollari on tarvittaessa mukana myös suunnittelussa tuotteille, joita ei vielä ole. Moderneimpien CNC-valmistuksen ja CAM-ohjelmien keinoin autamme asiakkaitamme vaativassakin valumallien 3D-suunnittelussa ja tarvittaessa valmistamme tuotteet samassa paikassa!

Koneistus Pollari on halutessasi mukana myös tuotteiden suunnittelussa ja tasapainotuksessa.
Scroll to Top