Kokonaisvaltaista koneistamista

Koneistus Pollari eroaa monista kilpailijoistaan siinä, että kaikki koneistuspalvelut suoritetaan tarvittaessa alusta loppuun valmiina – avaimet käteen -ratkaisuina. Meiltä onnistuu koneistusprosessit kokonaisvaltaisesti sekä suunnittelu tuotteelle, jota ei ole vielä olemassa. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat mukana jokaisessa työvaiheessa, suunnittelusta viimeistelyyn.

Kokonaisuus sisältää eri vaiheita, mutta tarjoamme palveluitamme myös tarpeen mukaan, isoihin ja pienempiin projekteihin. Olemme korjausapuna, suunnitteluapuna tai toteutamme valmiita kokonaisuuksia. Koneistamisen kokonaisvaltainen prosessi sisältää seuraavat työvaiheet:

Kaikki lähtee suunnitelmasta

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Yhteydenottovaiheessa asiakkaalla ei tarvitse olla kaikkea valmiiksi suunniteltuna. Pollari on tarvittaessa mukana myös tuotteiden suunnittelussa, jossa käytämme moderneimpia CAD-ohjelmistoja.

Materiaalit

Varastostamme löytyy iso määrä materiaaleja nopeaan tuotantoon.

Akseleita löytyy Ø330mm asti laaduissa S355 ja 42 CrMo4+Qt, satunnaisia isompiakin löytyy. Ainesputkia on varastossa noin Ø400mm asti, mutta kaikkia välikokoja ei välttämättä löydy varastoltamme. Kaikista materiaaleista meillä on olemassa todistus 3.1.

Huippu-ohjelmistoilla onnistumme

Metalliala on tullut muutaman edellisen vuosikymmenen aikana eteenpäin hurjan matkan, ja isoa roolia näyttelevä ohjelmapuoli kehittyy jatkuvasti. Me käytämme projekteissamme alan kehittyneimpiä huippuohjelmistoja, joiden kivijalan muodostavat SolidWorks-suunnitteluohjelmisto ja GibbsCam-CAM/CAD-ohjelmisto.

Telavalmistusta tilauksesta

Vuodesta 2020 alkaen palvelupalettiimme on kuulunut myös telavalmistus. Vaikka Koneistus Pollari -nimen alla telavalmistusta ei ole vielä tehty vuosikausia, yrittäjällä on telapuolesta pitkä kokemus, joka juontaa juurensa jo 90-luvun loppuun. Nykyään meillä on myös enimmäkseen teloihin erikoistunut tehdasyksikkö Lempäälän Sääksjärvellä! Telavalmistukseen tehtaaltamme löytyy modernit sorvit sekä tasapainokoneet ja seuraavana hankitalistallamme onkin Suomen suurimpiin lukeutuva 12 metrin sorvi.

Kauttamme onnistuu tietenkin uudet telat suunniteltuna, mutta myös kunnossapito ja vanhojen telojen korjaus, kumi-, teflon-, uretaani ja karbidipinnoitukset, telatappien vaihdot sekä tasapainotus. Kysy lisää!

Sorvin äärestä jyrsintään

Pollari taitaa myös perinteiset lastuavat työstömenetelmät: sorvauksen ja jyrsinnän. Meillä on runsaasti kokemusta vaativistakin CNC-sorvaus- ja jyrsintäprojekteista, mikä yhdessä numeerisen ohjauksen huippujärjestelmien kanssa takaa sen, että työnlaatu on priimaa haastavimpienkin kappaleiden kohdalla.

Osat yhteen hitsaamalla

Henkilökunnallamme on vankka kokemus kaikista metallialan töistä, mukaan lukien hitsaus – vaikka se ei päätoimialamme olekaan. Meiltä onnistuvat toimituksen vaatimat pienimuotoiset hitsaustyöt, mutta tarvittaessa toimimme myös tiiviissä yhteistyössä naapurihallin hitsausalan yrityksen kanssa. Kauttamme onnistuvat siis myös suuremmat hitsausprojektit!

Maalia metallipintaan

Maalaus ei ole ihan ominta toimialaamme, joten pienet maalaustyöt suoritamme itse.

Isommat ja vaativammat maalustyöt teetämme alihankinnassa alan ammattilaisella.

Kruununa kokoonpano

Palvelupaletista ei sovi unohtaa kokoonpanopalvelua, joka onnistuu meiltä pienistä mekaanisista kokoonpanoista isompiin laitekokonaisuuksiin. Hankimme asiakkaamme tarvitsemat komponentit valmistamalla ne itse tai tilaamalla nopealta ja varmalta alinhankintaketjultamme.

Palvelutarjontamme on todellakin laaja, mutta panostamme jokaiseen työvaiheeseen huolellisesti. Tarkka ja laadukas työnjälki puhuu puolestaan!

Ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat jokaisen työvaiheen varmistaen työmme laadun.
Scroll to Top