Tehokkuutta 5-akselikoneistukseen GibbsCAM-ohjelmiston avulla

Eteneminen ja kehittyminen ovat olleet keskeisiä teemoja Pollarin matkalla kohti menestystä. Uusimpana kehityskohteenamme on keskittyminen jyrsimiseen ja erityisesti 5-akselikoneistukseen, johon olemme ottaneet käyttöön GibbsCAM-ohjelmiston. Tämä ohjelmisto on tuonut merkittävää lisätehokkuutta erityisesti yksittäiskappaleiden valmistukseen.

Konekannan päivitykset vauhdittamaan kehitystä

Olemme investoineet laitteistojen päivityksiin näiden kehityspyrkimysten tueksi. Esimerkiksi hankimme seitsemän metrin sorvin telavalmistukseen, jonka kapasiteettia voimme tarpeen mukaan laajentaa jopa 12 metriin. Vaikka telavalmistus on edelleen osa toimintaamme, olemme viime aikoina siirtäneet painopisteemme kohti alihankintakoneistuksia.

Tommi Pollari, toimitusjohtajana, korostaa yrityksemme keskittymistä kehitykseen: ”Haluamme panostaa voimakkaasti alihankintakoneistusten kehittämiseen, ja siksi otimme käyttöön GibbsCAM-ohjelmiston. Tämä antaa työntekijöillemme mahdollisuuden mallintaa ja luoda ohjelmia koneistukseen, mikä on huomattavasti helpottanut esimerkiksi kiinnittimien valmistusta.”

Monipuolinen palvelutarjonta ja vahva asiakaspohja


Koneistus Pollari on erikoistunut monipuolisiin palveluihin, tuottaen yksittäiskappaleita ja piensarjoja. Vaikka keskitymme näihin, olemme myös kykeneviä käsittelemään suurempia sarjoja, kuten hiljattain valmistamamme 300 kappaleen erä, joka toteutetaan Sääksjärvellä paletinvaihtajalla varustetulla koneella.

Laaja ja monipuolinen asiakaskuntamme koostuu eri toimialojen edustajista. Laajennamme jatkuvasti asiakaskuntaamme, joka auttaa tasaamaan toimialakohtaisia vaihteluita. ”Hyvä maine ja osaaminen ovat houkutelleet meille uusia asiakkaita. Olemme vastikään saaneet merkittävän tilauksen uudelta asiakkaalta, mikä osoittaa uusien asiakkaiden luottamuksen osaamiseemme referenssien perusteella”, korostaa Pollari.

Meillä on vahvaa teknistä osaamista ja käytössämme on monipuolinen konekanta, joka koostuu huippulaatuisista japanilaisista koneista, kuten Okuma, Makino ja Mitsui Seiki. Näiden koneiden avulla pystymme vastaamaan erittäin tarkkoihin vaatimuksiin, kuten kolmen metrin telan muototoleranssiin sadasosan sisällä. Yhdistämällä nämä laitteet omaan osaamiseemme olemme saavuttaneet menestystä.

Pollari korostaa jatkuvaa kehitystyötä ja innovaatioita: ”GibbsCAM-ohjelmiston käyttöönotto on yksi askel jatkuvassa parantamisessa. Se on vahvistanut erityisesti yksittäisvalmistusta ja 5-akselikoneistusta. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on jatkaa aktiivista kehitystä, hyödyntäen vahvaa perustaa kohti tulevia tavoitteitamme.

Scroll to Top